Egy terrorista arcéle
2007. február 15. írta: Oli bácsi

Egy terrorista arcéle

Az Ufi kollektívája nevében gratulálunk a rendőrségnek és az Index videószekciójának. Az egyik veszélyes terrorista egy alkoholista vecsési exrendőr, a másik, a legendássá nemesedett maciskendős (MK) pedig (a nyomtatott MN tudósítását átvéve) vélhetően ő lehet, a három hasonnevűből avatarja és politikai krédója utal erre. Felhívom a figyelmet a "völgy" szó helyesírására és MK végzettségére, ami  piacképes, ámde fokozottan veszélyes  szakmának tűnik. Mármint a köztársaság szempontjából.

Egyúttal arra kérek mindenkit, hogy aki találkozik karmival, mindenképpen kísérje át az úttesten. Keresztények lennénk, vagy mi.

Kösz.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr4836855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nénike · http://mandiner.hu 2007.02.15. 14:19:04

"Tudom hogy Ön nem teheti meg hogy minden reggel bemenjen a kőz TV- be csak azt gondolom hogy nagyon jó lenne. Persze önnek is ott a szeretö családja és futni is szeret. szeretettel üdvözli hatalma6
Nagyon szerettem volna Önnek egy emailt küldeni Valentin napra, de egyszerüen megbolondult a gépem. De ezt már itt a gépen megtehettem."

(Komment a ME blogjából.)

Ombudsmanyus 2007.02.15. 14:34:35

Tényleg léteznek ilyen véglények, akik még most is hajlandók meleg szarig benyalni Fletónak, vagy csak valakik szórakozásból írogatnak a Gyurcsány blogba?

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2007.02.15. 15:28:57

Csak a pártatlanság jegyében: véglények mindenhol akadnak

Meg bőszen véglényezők is...

ergé 2007.02.15. 17:14:01

Idézet Karmitól:

"Igazad is van!!! Taníttattunk minimum 16 évig az adóinkból, fizetjük a diákhiteled kamatait az adóinkból, és kutya kötelességünk, most, hogy végeztél, az adóinkból munkahelyet biztosítani a számodra! Hát persze, kispofám! Aztán, ha úri kedved úgy hozza, jár neked a lakáshitel (kamat a mi adóinkból fizetve), ha kedved szottyan egy pár gyerekre, akkor GYED, GYES, családi pótlék, megintcsak a mi adóinkból. Ha elkényeztetett kacsóid nem bírják a kemény melót, akkor jár az átképzés meg a munkanélküli ellátás megint csak a mi adóinkból. Hogy képzeled ezt? Szerinted meddig kell finanszíroznunk az életedet? És miből? Nem vagy te egy kicsit elszemtelenedve? Szégyen-gyalázat, hogy ilyen emberek kerülnek ki a mai magyar felsőoktatásból. A Fidesz büszke lehet a fiatal "értelmiségi" bázisára, csak az a baj, hogy eltartani ez a szekta se akar benneteket. Meg tudom érteni. Jók vagytok élő barikádnak a rohamrendőrök elé, kikaparni a gesztenyét a többszörösen bukott Viktornak, de ezen kívül semmi másra. Ideje lenne felnőni végre, nem te leszel az első, aki diplomás létére portásként keresi a betevőjét."

smalladam · http://www.hirszerzo.hu 2007.02.15. 17:33:36

egy klasszikus viccet parafrazálnék: Tudod mit karmi? Kurva anyád!

Mr. Kieran Hayes 2007.02.16. 09:31:04

Ezt a sötét mocskot.

Guild 2007.02.16. 10:01:07

Azon tűnődtem Kami bejegyzéseit olvasva, hogy ezek a pártfanatikusok egyfajta foci kupának, vagy még inkább iskolai (KISZ tábori?) csapatversenyek látják a politikát. A saját csapat győzelméért bármit, elviseljük a megalázó helyzeteket, elviseljük a megszorításokat, a lényeg, hogy "mi" győzzünk. Az a fontos, hogy az MSZP 2x egymás után nyert parlamenti választást, mit sem számít, hogy közben lehazudták a csillagot is az égről, és tönkretették az országot. Nem számít, hogy itt egy ország és lakosságának életéről van szó.

És azon is gondolkodtam, hogy mennyire jobb az itteni kommenteket olvasni, mint az ottaniakat. (Bár mintha ide is kezdene beszivárogni némi sötétség.)

cziffra plachta zasztava · http://www.cziffra.blog.hu 2007.02.16. 11:26:08

BREAKING NEWS!
Terrorista sejtek robbantásos merényletet terveznek a Terror Háza előtt a kommunizmus emléknapja alkalmából szerveződő spontán nagygyűlésen. Szilvásy György erről tájékoztatta a nemzetbiztonsági és a honvédelmi bizottság jelen lévő kormánypárti tagjait. A miniszter biztos információkra hivatkozott, amelyeket nyolcvan évre titkosítanak. Hiller István hamarosan sajtótájékoztatón szólítja fel a Fideszt, akadályozza meg a főváros vérbe borulását: halassza el tervezett nagygyűlését. Ezt kívánja az ország nyugalma és a csendes többség:)

tudatlan 2007.02.16. 13:09:52

egy kis professzionalis hangulatkeltes
vg.hu/index.php?apps=cikk&cikk=162019&fr=hk

"A szélsőség olyan irányba halad, hogy az mindenképpen fokozott biztonsági intézkedéseket indokol"

nem tudom eldonteni van-e ennek politikai athallasa...
szerintetek?

toma 2007.02.16. 14:23:08

bugris!

Ez haláli:-)

exit 2007.02.16. 14:41:59

Counter Strike? hehe

smalladam · http://www.hirszerzo.hu 2007.02.16. 15:06:24

ezeket a videókat elnézegetve egyre egyértelműbbé válik az iraki-afgán környezetből származó lefejezős videók és a military boltokban, airsoft-lövészeteken beszerezhető AK-replikák hatása a mindennap kultúránkra:D

exit 2007.02.16. 15:19:58

a másik vicc, agent tomcat performansza. amellett hogy rámutat mekorra zéró tud lenni egy ME elnök védelme és a rendőrség beléptető rendszere, feldobja a kérdést: mennyivel ér el többet tomcat ilyenekkel mint az aki meztelenül berohan egy foci vagy teniszdöntőn a pályára?

k|M · http://ufi.blog.hu 2007.02.16. 17:55:06

"...Hát persze, kispofám! Aztán, ha úri kedved úgy hozza, jár neked a lakáshitel (kamat a mi adóinkból fizetve), ha kedved szottyan egy pár gyerekre, akkor GYED, GYES, családi pótlék, megintcsak a mi adóinkból..."

Hétköznapi rácsodálkozásaim a magyar rögvalóra azt mondatja velem, ált. azok hőzöngenek leginkább a másoknak járó kedvezmények miatt, pénzek miatt, akik egyébként maguk nem egy adótudatos lények.

Nomante · http://rosszpcjatekok.blog.hu/ 2007.02.16. 18:59:38

Karmi über alles in de' ungarn...

Egyébként az a legjobb benne, elolvasva 'nénike' hozzászólását, hogy néhány ember, azt hiszi, hogyha ír a ME blogjába, másnap a kocsmában le is spanolhat vele.

Ha Kádárnak blogja lett volna, ma még is horthysta reakciós ellenforradalom lenne 56... :o)

exit 2007.02.19. 22:12:50

Fantomkép a rendőrszékház támadójáról?

"Készítettünk egy rajzot, aki ott gyanús körülmények között sétálgatott, ezt holnapi nap folyamán nyilvánosságra fogjuk hozni" - mondta az iroda igazgatója."

"egy rajzot", egy hét után. remélem lesz a rajzon egy sötétitett fekete golf is. alakul a lead!

Mr. Kieran Hayes 2007.02.21. 12:14:00

Na, megfogták a maciskendőst is:

index.hu/politika/belfold/ind2989/

Viperámat előveszem, és lesz még itt b@zmeg...
:)

tudatlan 2007.02.21. 12:30:28

az itt mar elokerult, hogy a maciskendost a video felvetele elott az index ujsagiroi itattak le? a papir MNben volt par napja, Uj Peter is megszolalt benne, nem tagadta a dolgot, csak annyit mondott, hogy, ha tudta volna, hogy eloveszik a nemzetbiztonsagi kartyat nem engedi, hogy megjelenjen.
azon tul, hogy a leitatom-belebofog-felteszem az internetre folyamat nem feltetlenul etikus netujsagiroi modszert jelez, talan, miutan elokerult a nemzetbiztonsagi kartya az index a maciskendossel kapcsolatban felhivhatta volna a fenti korulmenyekre a figyelmet. de nem tette hanem lapitott. Kieran elozo linkjeben sem talaltam erre vonatkozo utalast.


süti beállítások módosítása