Navracsics-Szilvásy meccs a Közgázon
2007. május 11. írta: TuRuL_2k2

Navracsics-Szilvásy meccs a Közgázon

Kémeink jelentése szerint a csütörtöki Tárcatükör keretében kedvenc kormánytagunk, Szilvásy György kitűnően teljesített: gyakran ismételgette, hogy több pénz kéne a kormányzati kommunikációra, mert akkor a reformok magyarázatát "például fel lehetne tenni az internetre is". Videót, videót!

Még valami: külön pikantériája Szilvásy nem-túl-sikeres szereplésének, hogy jó két évtizeddel ezelőtt 4 évig ő volt a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetem KISZ-titkára.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr773975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nomante · http://rosszpcjatekok.blog.hu/ 2007.05.11. 01:13:47

Megoldás: a SPAM. az NBH napi szinten elárasztaná a választópolgárok elektronikus postaládáit kéretlen levelekkel. Gyors és költséghatékony.

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2007.05.11. 01:21:25

Off, de vicces. nem csak ok talalkoztak ma.

Demszky es Koka egyeztetett ma a budapesti utfelujitasrol. Gabor elsirja Janosnak, hogy kellene meg piszkos 2mrd, hogy a terveknek megfeleloen tudjak mar az utakat felujitani.
Koka megigerte, hogy mindent megprobalnak.

tanulsag: szadeszesek egymas kozt. a dolgok olajozottan mennek.

kerdesek:
- hogy lehet az, hogy mindig kerek osszeg kell? nem 350millio, hanem ketmilliard. nem ertem. azert nem kellene *ennyire* kerekiteni.
- ha a fovarosnak nincs koszos 2mrdja utat felujitani, akkor honnan a faszombol vesz penzt a 4es metro befejezesere - ha veletlenul Bajnai Gordonon atgazolva - az EU megse ad penzt?

boros es bochkor majd megall, es bemondjak, hogy iden mar nem hasad tovabb?!

nénike · http://mandiner.hu 2007.05.11. 09:13:47

Nem az a lényeg, hogy honnan vesz, hiszen a 4-es metró tulajdonképpen már megépült a budapestiek fejében. Ez a projekt gyakorlatilag kipipálva.

Most, az amúgy sikeres SZDSZ-nek (megtartotta a főpolgármesteri széket, plusz Weinek Leonárd személyében még egyel növelni is tudta polgármestereinek számát) új lendület kell. Mert "nem szeretnénk, ha a következő két évben az történne a fővárosban, mint eddig. - Miért, mi történt? - Tulajdonképpen semmi." Ezek a Demszky Gábor által támogatott, fővárosi elnöki tisztségre pályázó Szabadai Viktor szavai.

Összefoglalva, az SZDSZ Budapesten a legerősebb, bár nem csinál semmit. A sikeres Budapesten elég rendet rakni a fejekben.
süti beállítások módosítása