Ilyen ország pedig nincs XXIV.
2007. május 22. írta: TuRuL_2k2

Ilyen ország pedig nincs XXIV.

Igazi magyar buhera: több nyitható ablakkal és saját fejlesztésű levegőcserélővel próbálják a Siemens Combinókon megoldani, hogy a t. utazóközönség ne rohadjon meg a milliárdokba kerülő villamosokon, amikből kispórolták a légkondit.

A bejegyzés trackback címe:

https://mandiner.blog.hu/api/trackback/id/tr5585173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

smalladam · http://www.hirszerzo.hu 2007.05.22. 12:36:41

vagy légkondival.

lacalaca 2007.05.22. 13:27:20

Legjobb duma:

"Az osztályvezető tájékoztatott arról is, hogy nyáron minden Combinóban legalább két légkondi működik majd, hiszen a vezetőfülkékből ezekben is kivezetik a hűtést az utastérbe."

Jabazmeg, a vezető kapott légkondit, az utas meg...???

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2007.05.22. 15:47:13

Ez annyira okos. Ugyanezt játszották el az új volvo buszokkal: megvették spórolás címén légkondi nélkül, aztán sokpénzért utólag raktak bele légkondit. Éljen, éljen. (Persze, ha az én ismerősi körömben is lenne egy maszek légkondis haver, én meg döntéshozó a BKV-nál, háthát kitudja)
süti beállítások módosítása